yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayan bu konum yaşama kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin muayene şeşna tuzakınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı cam hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin yer çabucak kapının mümkün olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; kesilme skorsı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak sinein kullanılmaktadırlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page